неділю, 25 грудня 2022 р.

неділю, 13 листопада 2022 р.

Свято Осінь золота

 Свято Осінь золота прийшла до нашого краю.






Тема: «Сірничок малий, а біда велика»

 Відкрите заняття з безпеки життєдіяльності з елементами дослідницької діяльності

Тема: «Сірничок малий, а біда велика»

 

Мета: Розширити знання дітей про значення вогню в житті людини, та шкода під час не обережного поводження з ним . Закріплювати знання дітей про те , що  вогонь може бути злим і добрим, про причини виникнення пожежі та дій дітей в екстремальних ситуаціях. У дослідницький діяльності вміти аналізувати результати дослідів, познайомити дітей із способами самостійного гасіння вогню. Розвивати мислення, увагу, вміння дотримуватись правил пожежної безпеки. Виховувати винахідливість,відповідальність, упевненість у своїх діях,  свідоме ставлення до збереження свого життя та оточуючих.













суботу, 3 вересня 2022 р.

Інтегроване заняття "Україна - моя Батьківщина"

  На занятті зосередились на вихованні у дітей любові та поваги до рідного краю, українського народу, державних символів, звичаїв та традицій.  Разом з дітками вивчали вірші про Україну за допомогою мнемотехніки, виконували колективну аплікацію на тему "Голуб - птах миру" у жовто-блакитних тонах.



"Мир на землі - це затишок і тиша,

Це сміх дитячий і душі політ"










День знань 2022

 Сьогодні 2.09.22 в  Мостиському ЗДО "Віночок" святкували разом з нашими дітками, батьками, гостями, колективом День Знань.

Дякуємо Богу та ЗСУ за таку чудову можливість. Все буде Україна!!!







пʼятницю, 13 березня 2020 р.


Ми вміємо гратися із кільцями Луллія. 
Мета гри із кільцями Луллія - освоєння способу пізнання світу, закріплення економічних понять, розвиток творчого мислення та фантазії, збагачення словникового запасу, розвиток зв'язної мови, формування і вирішування проблем.